Ekologiczne przetwory owocowe smakują rewelacyjnie we własnoręcznie przygotowanych ciastach, drożdżówkach, ciasteczkach i naleśnikach. Mogą być dodatkiem do chleba, kasz, lodów, do wielu innych deserów i dań, w zależności tylko i wyłącznie od wyobraźni i upodobania smakowego. Owoce z polskich sadów i pól, przyrządzone według tradycyjnej receptur...

Ekologiczne przetwory owocowe smakują rewelacyjnie we własnoręcznie przygotowanych ciastach, drożdżówkach, ciasteczkach i naleśnikach. Mogą być dodatkiem do chleba, kasz, lodów, do wielu innych deserów i dań, w zależności tylko i wyłącznie od wyobraźni i upodobania smakowego. Owoce z polskich sadów i pól, przyrządzone według tradycyjnej receptury i umieszczone w słoiczkach pozwalają cieszyć się latem w każdej chwili w ciągu roku. Ekologiczne włoskie uprawy zapewniły nam słoiczki wypełnione pysznymi smakami moreli, borówki, amerykańskiej i oryginalnych z owoców goi.

Więcej

PRZETWORY OWOCOWE I WARZYWNE  Dostępne są 4 produkty.

Pyszny dżem o intensywnie fioletowym kolorze i o autentycznym smaku borówek, który czujesz na języku. Swój owocowy smak zawdzięcza doskonałym, ekologicznym borówkom i tylko odrobinie jabłka dla dodania słodyczy. W przeciwieństwie do innych przetworów, nie ma w składzie pektyny, co oznacza, że do produkcji użyto podwójnej niż normalnie ilości owoców. Do przygotowania 100 g dżemu użyto 120 g dojrzałych jagód, które są delikatnie gotowane, aby zachowawały cały swój aromat i smak.Wartość odżywcza: 184 kcal/100 g Tłuszcze: 0,6 g, w tym tłuszcze nasycone: <0,1 g Węglowodany: 42,3 g w tym cukry: 38,2 g Białko: 1 g Błonnik: 2,8 g Sód: <0.01 g Przechowywanie: w temperaturze pokojowej, po otwarciu spożyć w ciągu 10 dni. Najlepiej spożyć do: 23-01-2018

19,90 zł
W magazynie

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Dowiedz się więcej: Rodzaje oliwy z oliwek i zastosowanie Najlepiej spożyć przed 19-01-2020

9,90 zł
W magazynie

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Najlepiej spożyć przed: 19-01-2020

9,90 zł
W magazynie

Kolejny doskonały produkt, ekologicznej marki Soler Romero. Tradycyjny, hiszpański produkt, bez którego nie może odbyć się żadne spotkanie z rodziną czy przyjaciółmi. Warto sięgnąc po najwyższej jakości ekologiczne oliwki i cieszyć się ich naturalnym, ziołowym smakiem razem z najbliższymi osobami. Przechowywanie: w temperaturze pokojowej, po otwarciu w lodówce. Najlepiej spożyć do: 02-2018

15,90 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 4 z 4 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.