Ekologiczne przetwory owocowe smakują rewelacyjnie we własnoręcznie przygotowanych ciastach, drożdżówkach, ciasteczkach i naleśnikach. Mogą być dodatkiem do chleba, kasz, lodów, do wielu innych deserów i dań, w zależności tylko i wyłącznie od wyobraźni i upodobania smakowego. Owoce z polskich sadów i pól, przyrządzone według tradycyjnej receptur...

Ekologiczne przetwory owocowe smakują rewelacyjnie we własnoręcznie przygotowanych ciastach, drożdżówkach, ciasteczkach i naleśnikach. Mogą być dodatkiem do chleba, kasz, lodów, do wielu innych deserów i dań, w zależności tylko i wyłącznie od wyobraźni i upodobania smakowego. Owoce z polskich sadów i pól, przyrządzone według tradycyjnej receptury i umieszczone w słoiczkach pozwalają cieszyć się latem w każdej chwili w ciągu roku. Ekologiczne włoskie uprawy zapewniły nam słoiczki wypełnione pysznymi smakami moreli, borówki, amerykańskiej i oryginalnych z owoców goi.

Więcej

PRZETWORY OWOCOWE I WARZYWNE  Dostępne są 3 produkty.

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Dowiedz się więcej: Rodzaje oliwy z oliwek i zastosowanie Najlepiej spożyć przed 20-01-2020r.

9,90 zł
W magazynie

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Najlepiej spożyć przed: 05-06-2020r.

9,90 zł
W magazynie

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Najlepiej spożyć przed: 06-06-2020r.

9,90 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 3 z 3 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.