Oliwki krojone, z pestką i te bez pestki, wszystkie pyszne i w pełni ekologiczne. Oliwki mogą zaskoczyć nadzieniem w postaci papryczki piri piri, papryki, czosnku, migdała lub żurawiny. Świetnie smakują jako tapas, w sałatkach, tapenadzie, jako dodatek do makaronów i innych dań głównych. Mają delikatną i jędrną konsystencje oraz intensywną palet...

Oliwki krojone, z pestką i te bez pestki, wszystkie pyszne i w pełni ekologiczne. Oliwki mogą zaskoczyć nadzieniem w postaci papryczki piri piri, papryki, czosnku, migdała lub żurawiny. Świetnie smakują jako tapas, w sałatkach, tapenadzie, jako dodatek do makaronów i innych dań głównych. Mają delikatną i jędrną konsystencje oraz intensywną paletę różnorodnych aromatów najszlachetniejszych odmian oliwek. Zbierane ręcznie są tylko najzdrowsze i najdorodniejsze owoce z gajów oliwnych położonych na wyżynach i nizinach półwyspu Iberyjskiego.

Więcej

OLIWKI   Dostępne są 4 produkty.

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Dowiedz się więcej: Rodzaje oliwy z oliwek i zastosowanie Najlepiej spożyć przed 19-01-2020

9,90 zł
W magazynie

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Najlepiej spożyć przed: 19-01-2020

9,90 zł
W magazynie

Ekologiczne oliwki stołowe De Prado są efektem starannej selekcji, jakiej poddawane jest każdy owoc i drzewko owocowe. Tylko oliwki, spełniające najwyższe standardy dotyczące produkcji żywności ekologicznej, idealne pod względem tekstury, kuszące zapachem i o doskonałym smaku, trafiają na Państwa stoły. Oliwki De Prado zbierane są ręcznie w najbardziej optymalnym momencie dojrzewania, począwszy od końca września do połowy października. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: cukry Białko Błonnik Sól 620 kJ 151 kcal 15,3 g   2 g 0,5 g   0,5 g 1 g 3,3 g 3 g Najlepiej spożyć przed: 19-01-2020

9,90 zł
W magazynie

Kolejny doskonały produkt, ekologicznej marki Soler Romero. Tradycyjny, hiszpański produkt, bez którego nie może odbyć się żadne spotkanie z rodziną czy przyjaciółmi. Warto sięgnąc po najwyższej jakości ekologiczne oliwki i cieszyć się ich naturalnym, ziołowym smakiem razem z najbliższymi osobami. Przechowywanie: w temperaturze pokojowej, po otwarciu w lodówce. Najlepiej spożyć do: 02-2018

15,90 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 4 z 4 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.