Przetwory rybne powstały ze świeżych filetów wyławianych z dzikich połowów i zatopione w najwyższej jakości ekologicznej oliwie extra virgin. Ich wyjątkowy smak, rozpływająca się w ustach struktura i duża gramatura wartościowego filetu, na długo zapadną w pamięć i narobią smaku na więcej. Ryby są wspaniałym źródłem białka dla organizmu człowieka...

Przetwory rybne powstały ze świeżych filetów wyławianych z dzikich połowów i zatopione w najwyższej jakości ekologicznej oliwie extra virgin. Ich wyjątkowy smak, rozpływająca się w ustach struktura i duża gramatura wartościowego filetu, na długo zapadną w pamięć i narobią smaku na więcej. Ryby są wspaniałym źródłem białka dla organizmu człowieka. Ze względu na ich duże ilości i wiele innych wartości, spożycie przetworów rybnych jest zalecane wszystkim dbającym o formę i chcącym cieszyć się piękną sylwetką i zdrowym organizmem. Pozwól podbić swoje serce tuńczykowi, łososiowi, makreli i sardynkom.

Więcej

PRZETWORY RYBNE  Dostępnych jest 5 produktów.

Wykorzystywane są tylko świeże ryby pochodzące z naturalnego połowu u wybrzeży Andaluzji. W żadnym z etapów produkcji nie są wykorzystywane składniki chemiczne. Widnieje w rejestrze chronionych nazw pochodzenia i chronionych oznaczeń geograficznych Andaluzji. Ryby w konserwach zachowują większość składników odżywczych, dlatego ich spożywanie jest polecane w utrzymaniu zbilansowanej, typowo śródziemnomorskiej diety. Sardynki są bardzo dobrym źródłem witaminy D, B12, fosforu i wapnia. W profilaktyce chorób układu kostnego i krążeniowego dlatego lekarze zalecają jedzenie raz w tygodniu porcji sardynek razem z ośćmi(które są w tym produkcie niewyczuwalne). Duże bogactwo kwasów tłuszczowych Omega-3 i białka, sprawia, że sa sycące i zdrowe. Wartości odżywcze w 100 g: Kalorie                         Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: Cukry Białko Sól 180 kcal 773 kJ 10 g   2 g 0,1 g   0,1 g 23,5 g 0,43 g Najlepiej spożyć przed: 31-12-2023

29,90 zł
W magazynie

Wykorzystywane są tylko świeże ryby pochodzące z naturalnego połowu u wybrzeży Andaluzji. W żadnym z etapów produkcji nie są wykorzystywane składniki chemiczne. Widnieje w rejestrze chronionych nazw pochodzenia i chronionych oznaczeń geograficznych Andaluzji. Tuńczyk jest rybą o bardzo wysokiej wartości odżywczej. Jej spożywanie jest polecane w utrzymaniu zbilansowanej, typowo śródziemnomorskiej diety. Zawiera dużą ilość białka i witamin, przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu i węglowodanów. Jest bogata w kwasy tłuszczowe nienasycone, takie jak Omega-3, które zapobiegają chorobom układu krążenia i nowotworom.  Wartości odżywcze w 100 g: Kalorie                         Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: Cukry Białko Sól 215 kcal 901 kJ 12,6 g   1,9 g 0,1 g   0,1 g 25,5 g 0,45 g Najlepiej spożyć przed: 31-12-2022

29,90 zł
W magazynie

Wykorzystywane są tylko świeże ryby pochodzące z naturalnego połowu u wybrzeży Andaluzji. W żadnym z etapów produkcji nie są wykorzystywane składniki chemiczne. Widnieje w rejestrze chronionych nazw pochodzenia i chronionych oznaczeń geograficznych Andaluzji. Makrela jest rybą o bardzo wysokiej wartości odżywczej. Jej spożywanie jest polecane w utrzymaniu zbilansowanej, typowo śródziemnomorskiej diety. Zawiera dużą ilość białka i witamin, przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu i węglowodanów. Jest bogata w kwasy tłuszczowe nienasycone, takie jak Omega-3, które zapobiegają chorobom układu krążenia i nowotworom. Szczególnie polecana kobietom w ciąży i w żywieniu dzieci. Wartości odżywcze w 100 g: Kalorie                         Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: Cukry Białko Sól 197 kcal 826 kJ 10,73 g   1,75 g 0,1 g   0,1 g 25,3 g 1,2 g Najlepiej spożyć przed: 31-12-2021

24,00 zł
W magazynie
Promocja!

Wykorzystywne są tylko świeże, dzikie ryby pochodzące z naturalnego połowu. W żadnym z etapów produkcji nie są wykorzystywane składniki chemiczne. Widnieje w rejestrze chronionych nazw pochodzenia i chronionych oznaczeń geograficznych Andaluzji. Łosoś jest rybą o bardzo wysokiej wartości odżywczej. Jej spożywanie jest polecane w utrzymaniu zbilansowanej, typowo śródziemnomorskiej diety. Zawiera dużą ilość białka i witamin, przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu i węglowodanów. Jest bogata w kwasy tłuszczowe nienasycone, takie jak Omega-3, które zapobiegają chorobom układu krążenia i nowotworom. Szczególnie polecana kobietom w ciąży i w żywieniu dzieci. Najlepiej spożyć do: 31-12-2018

19,90 zł
W magazynie

Wykorzystywane są tylko świeże, dzikie ryby pochodzące z naturalnego połowu. W żadnym z etapów produkcji nie są wykorzystywane składniki chemiczne. Łosoś jest rybą o bardzo wysokiej wartości odżywczej. Jej spożywanie jest polecane w utrzymaniu zbilansowanej, typowo śródziemnomorskiej diety. Zawiera dużą ilość białka i witamin, przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu i węglowodanów. Jest bogata w kwasy tłuszczowe nienasycone, takie jak Omega-3, które zapobiegają chorobom układu krążenia i nowotworom. Szczególnie polecana kobietom w ciąży i w żywieniu dzieci. Wartości odżywcze w 100 g: Kalorie                         Tłuszcz w tym: kwasy nasycone Węglowodany w tym: Cukry Białko Sól 232 kcal 975 kJ 16,9 g   3,3 g 0,1 g   0,1 g 20 g 0,24 g Najlepiej spożyć przed: 31-12-2022

39,90 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 5 z 5 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.