Lista produktów producenta: Pacari

Wartość odżywcza w 10 g:wartość energetyczna: 598 kcal (2506kJ), tłuszcze: 42 g- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 gwęglowodany: 48 g- w tym cukry: 37 gbiałko: 7 gsól: 0,02 g   Czekolada Pacari z marakują to laureat i zdobywca brązowego medalu w America regionals of the International Chocolate Awards of 2014. Marakuja posiada nieocenione bogactwo witamin, w tym wysoką zawartość witaminy C i żelaza. Posiada cytrynowy zapach. Może osiągnąć 9 m wysokości i ma tylko 10-letnią żywotność. Z uwagi na jej cytrynowy zapach jest idealnym uzupełnieniem słodkich deserów. Najlepiej spożyć przed:11-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 600 kcal/100 g Tłuszcze: 40 g, w tym tłuszcze nasycone: 25 g Węglowodany: 50 g w tym cukry: 40 g Białko: 10 g Sól: 0 g Czekolada o smaku trawy cytrynowej otrzymała Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2012 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2012). Czekolada o orzeźwiającej kombinacji smaku trawy cytrynowej i ciemnej czekolady z kwiatową nutą. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Trawa cytrynowa jest rośliną rosnącą w lasach tropikalnych, posiada cytrynowy zapach, ma zastosowanie w kuchni jako przyprawa oraz w medycynie naturalnej jako środek moczopędny, tonizujący i pobudzający. Dobrze wpływa na trawienie i nudności, a także wykazuje działania napotne i przeciwgorączkowe. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

18,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 582kcal/100 g Tłuszcze: 38g, w tym tłuszcze nasycone: 24g Węglowodany: 50g w tym cukry: 40 g Białko: 10 g Sól: <0,01 g Czekolada Esmeraldas pochodzi z przybrzeżnego regionu Esmeraldas w Ekwadorze. To nowe połączenie tradycyjnego smaku kakao (60%) z zapachem i smakiem miodu, bananów i kwiatów. Kremowa konsystencja nadaje jej wyjątkowy, delikatny smak i słodkiej nucie. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

18,00 zł
W magazynie

Najlepiej spożyć przed:03-2019r.

16,00 zł
Brak w magazynie
Brak w magazynie Dodaj do listy życzeń

Wartość odżywcza: 735 kcal/100 g Tłuszcze: 71 g, w tym tłuszcze nasycone: 41 g Węglowodany: 7 g w tym cukry: 0 g Białko: 17 g Sól: 0 g Czekolada Raw 100% to nr 1 wśród bestsellerów czekolad Pacari, doskonała kompozycja owoców i przypraw w równowadze z delikatnym smakiem cytryny i lekką goryczką ziaren kakao. Nie zawiera cukru! Wszystkie składniki są przechowywane w niskiej temperaturze, aby utrzymać złożony profil smaku naturalnego kakao. Zawiera kwasy tłuszczowe Omega, które podnoszą poziom serotoniny (hormonu szczęścia) w organizmie człowieka, posiada od 20 do 30 razy więcej antyoksydantów niż zielona herbata oraz magnez, który przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu krążenia. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 11-2019r.

26,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 592 kcal/100 g Tłuszcze: 42 g, w tym tłuszcze nasycone: 21 g Węglowodany: 45 g w tym cukry: 39 g Białko: 8,6 g Sól: 0,93 g Czekolada Raw 70% z solą i kakao otrzymała Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2012 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2012). Zawartość różowej soli Inków z kawałkami kakao i przyprawami tworzą niesamowite połączenie kremu, słodyczy i soli. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

26,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 593 kcal/100 g Tłuszcze: 42g, w tym tłuszcze nasycone: 22g Węglowodany: 46g w tym cukry: 39g Białko: 8,8 g Sól: 0,11 g Wyjątkowa czekolada RAW 70% z wysoką zawartością kakao, odżywczą spiruliną i dodatkiem cukru kokosowego. To jeden z najnowszych produktów Pacari w 2015 roku. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Spirulina to algi morskie bardzo cenione w starożytnych kulturach Ameryki Południowej ze względu na korzystne właściwości zdrowotne. Wysoka zawartość białka (ok. 70% w suchej masie) oraz występowanie witamin A, B, C, D, E, K, magnezu i beta-karotenu, zapobiega chorobom i jest naturalnym przeciwutleniaczem. Spirulina zawiera wysoką zawartość chlorofilu, pomaga zwiększać spalanie tkanki tłuszczowej podczas ćwiczeń, a także ma korzystne działanie przeciwalergiczne. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia.   Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 11-2019r.

26,00 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 7 z 7 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.