Lista produktów producenta: Babalscy

Ekologiczny makaron produkowany z mąki orkiszowej razowej Typ 1850, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy. Produkty orkiszowe obniżają poziom cholesterolu we krwi, wzmacniają nasz organizm, dodają energii, dlatego zalecany jest przy wszelkiego rodzaju przemęczeniach, przy alergii oraz przy schorzeniach wątroby i nerek. Orkisz zapobiega też tworzeniu się kamieni w woreczku żółciowym.Makaron ten najlepiej smakuje jako dodatek do sosów, dań mięsnych, zup.Do wytworzenia tego produktu użyto ziarna orkiszu odmiany Schwabenkorn, odmiana polecana w diecie Świętej Hildegardy. Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 340kcal (1240 kJ) Białko 12,7g Węglowodany 71,23g Tłuszcz 2,5g Błonnik 7,3g Najlepiej spożyć do 02.10.2017

8,15 zł
W magazynie

Ekologiczny makaron orkiszowy razowy Nitka produkowany z mąki orkiszowej razowej Typ 1850, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy.Produkty orkiszowe obniżają poziom cholesterolu we krwi, wzmacniają nasz organizm, dodają energii, dlatego zalecany jest przy wszelkiego rodzaju przemęczeniach, przy alergii oraz przy schorzeniach wątroby i nerek. Orkisz zapobiega też tworzeniu się kamieni w woreczku żółciowym.Makaron ten najlepiej smakuje jako dodatek do sosów, dań mięsnych, do zupy. Do wytworzenia tego produktu użyto ziarna orkiszu odmiany Schwabenkorn, odmiana polecana w diecie Świętej Hildegardy. Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 340kcal (1240 kJ) Białko 12,7g Węglowodany 71,23g Tłuszcz 2,5g Błonnik 7,3g Najlepiej spożyć do 07.10.2017

8,15 zł
W magazynie

Ekologiczny makaron orkiszowy razowy Rurka produkowany z mąki orkiszowej razowej Typ 1850, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy i mikroelementy. Produkty orkiszowe obniżają poziom cholesterolu we krwi, wzmacniają nasz organizm, dodają energii, dlatego zalecany jest przy wszelkiego rodzaju przemęczeniach, przy alergii oraz przy schorzeniach wątroby i nerek. Orkisz zapobiega też tworzeniu się kamieni w woreczku żółciowym.Makaron ten najlepiej smakuje jako dodatek do sosów, dań mięsnych, sałatek.Do wytworzenia tego produktu użyto ziarna orkiszu odmiany Schwabenkorn, odmiana polecana w diecie Świętej Hildegardy. Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 340kcal (1240 kJ) Białko 12,7g Węglowodany 71,23g Tłuszcz 2,5g Błonnik 7,3g Najlepiej spożyć do 06.10.2017

8,15 zł
W magazynie

Ekologiczny makaron orkiszowy razowy Świderki produkowany z mąki orkiszowej razowej Typ 1850, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy. Produkty orkiszowe obniżają poziom cholesterolu we krwi, wzmacniają nasz organizm, dodają energii, dlatego zalecany jest przy wszelkiego rodzaju przemęczeniach, przy alergii oraz przy schorzeniach wątroby i nerek. Orkisz zapobiega też tworzeniu się kamieni w woreczku żółciowym.Makaron ten najlepiej smakuje jako dodatek do sosów, dań mięsnych, sałatek.Do wytworzenia tego produktu użyto ziarna orkiszu odmiany Schwabenkorn, odmiana polecana w diecie Świętej Hildegardy.Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 340kcal (1240 kJ) Białko 12,7g Węglowodany 71,23g Tłuszcz 2,5g Błonnik 7,3g

8,15 zł
W magazynie

Makaron produkowany z mąki pszennej razowej Typ 2000, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy. Pszenica zawiera też najwięcej białka ze wszytkich zbóż. W pszenicy znajdują się też witaminy B1, B2, D, E, K, PP oraz wiele dobroczynnych związków mineralnych (sodu, magnezu, potasu, siarki, żelaza, wapnia) Doskonały jako dodatek do potraw mięsnych i wegetariańskich, do zup i sałatek. Kraj pochodzenia - PolskaWartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 340kcal (1240 kJ) Białko 12,7g Węglowodany 71,23g Tłuszcz 2,5g Błonnik 7,3g Najlepiej spożyć do: 11.09.2017

3,83 zł
W magazynie

Ekologiczny makaron pszenny razowy Świderki produkowany z mąki pszennej razowej Typ 2000, bez dodatku jaj i soli, bogaty w błonnik pokarmowy. Pszenica zawiera też najwięcej białka ze wszytkich zbóż. W pszenicy znajdują się witaminy B1, B2, D, E, K, PP oraz wiele dobroczynnych związków mineralnych (sodu, magnezu, potasu, siarki, żelaza, wapnia)Makaron ten jest doskonały jako dodatek do potraw mięsnych i wegetariańskich, do zup i sałatek. Wartości odżywcze w 100g produktu: Wartość energetyczna 340kcal (1240 kJ) Białko 12,7g Węglowodany 71,23g Tłuszcz 2,5g Błonnik 7,3g Najlepiej spożyć do 16.10.2107

3,65 zł
W magazynie

Ekologiczny makaron żytni razowy Nitka produkowany z mąki żytniej razowej Typ 2000. Makaron razowy uważany jest za zdrowe jedzenie, jest bowiem źródłem energii, ze względu na swoją wszechstronność zalecany jest sportowcom (jako źródło węglowodanów dostarcza energii w sportach wytrzymałościowych). Makarony w połączeniu z warzywami, chudym mięsem, czy rybą stanowi dobrze zbilansowany posiłek. Dzięki takiemu połączeniu, białko zawarte w makaronie jest lepiej przyswajane przez organizm. Makaron razowy wspomaga też odchudzanie - wysoka zawartość bonnika pokarmowego, dodatek makaronu do potrawy pomaga obniżyć jej indeks glikemiczny (dłużej utrzymuje się uczucie sytości).Produkty z żyta zawierają dużo białka, są też bogate w aminokwasy, nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B, E, PP, żelazo, wapń i potas. Produkty z żyta wzmacniają kości i zęby (duża zawartość fluoru), dodają też siły i budują mięśnie.Wartości odżywcze w 100g produktu: wartość energetyczna   1376 kJ/329kcal tłuszcz    1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g węglowodany   73,2 g w tym cukry     2 g  sól   < 0,025 g zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu błonnik  10,1 g białko    8,0 g Najlepiej spożyć do 04.09.2017

3,83 zł
W magazynie

Ekologiczny makaron żytni razowy Rurka produkowany z mąki żytniej razowej Typ 2000. Makaron razowy uważany jest za zdrowe jedzenie, jest bowiem źródłem energii, ze względu na swoją wszechstronność zalecany jest sportowcom (jako źródło węglowodanów dostarcza energii w sportach wytrzymałościowych). Makarony w połączeniu z warzywami, chudym mięsem, czy rybą stanowi dobrze zbilansowany posiłek. Dzięki takiemu połączeniu, białko zawarte w makaronie jest lepiej przyswajane przez organizm. Makaron razowy wspomaga też odchudzanie - wysoka zawartość bonnika pokarmowego, dodatek makaronu do potrawy pomaga obniżyć jej indeks glikemiczny (dłużej utrzymuje się uczucie sytości).Produkty z żyta zawierają dużo białka, są też bogate w aminokwasy, nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B, E, PP, żelazo, wapń i potas.Produkty z żyta wzmacniają kości i zęby (duża zawartość fluoru), dodają też siły i budują mięśnie.Wartości odżywcze w 100g produktu: wartość energetyczna   1376 kJ/329kcal tłuszcz    1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g węglowodany   73,2 g w tym cukry     2 g   sól   < 0,025 g zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu błonnik  10,1 g białko    8,0 g Najlepiej spożyć do 15.10.2017

3,83 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 8 z 8 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.