SŁODKOŚCI  Dostępnych jest 23 produktów.

Promocja!

Ekologiczne żelki owocowe Soft Berries Bio Bon Miekkie owoce które z pewnością pokochają wegetarianie i veganie, produkowane są one wyłącznie na bazie roslin, z dodaktiem pektyn i naturalnych aromatów bez użycia wosku pszczelego. Miękkie owoce są wolne od sztucznych barwników i aromatów. Idealne dla wszystkich jako słodki przysmak między posiłkami. Ulubione słodycze dziecięce. Surowce ekologiczne pochodzą wyłącznie od certyfikowanych rolników ekologicznych. Surowce zachowują normy zgodne z rozporządzeniem UE dla produktów ekologicznych. Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1409 kJ/332kcal 0,2 g 0,1 g 80 g 60 g 0 g 0,26 g Najlepiej spożyć przed:07.2019r.

9,90 zł
W magazynie
Promocja!

Ekologiczne żelki owocowe Soft Berries, Miękkie jagody w pysznych smakach, jagoda, malina, brusznica, czarna porzeczka i truskawka. Specjalny nowy produkt dla wegan i wegetarian, wolny od żelaty i wosku pszczelego. W składzie naturalna pektyna z roślin z dodatkiem organicznego cukru buraczenego. Na bazie naturalnych aromatów, zapewnia miękkie i soczyste doznania smakowe. Znakomity owocowy smak dla najmłodszych i "nieco" starszych. Surowce ekologiczne pochodzą wyłącznie od certyfikowanych rolników ekologicznych. Surowce zachowują normy zgodne z rozporządzeniem UE dla produktów ekologicznych. Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1409 kJ/332kcal 0,2 g 0,1 g 80 g 60 g 0 g 0,26 g Najlepiej spożyć przed: 06.2019r.

9,90 zł
W magazynie

Żelki miodowy Krasnal EKO, Bio Bon Witamy w krainie krasnoludów, ananasów, smaku, cytryny, truskawek, czarnych śliwek, jabłek i pomarańczy z dodatkiem miodu organicznego. Fasola galaretki są wolne od sztucznych barw i smaków. Wykonane z organicznej żelatyny i austriackiego organicznego cukru buraczanego. Prawdziwa przyjemność - nie tylko dla dzieci! Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1409 kJ/332kcal 0,2 g 0,1 g 80 g 60 g 0 g 0,26 g Najlepiej spożyć przed;04-2019r.

9,90 zł
W magazynie

Żelki owocowe Bi- Ba- Misie Eko Bio Bon Ekologiczne żelki owocowe Bi Ba Misie są owocowe, smaczne i dają mnóstwo zabawy! Te kolorowe Bi Ba Misie są w wielu ulubionych przez dzieci smakach: truskawkowym, passion fruit, czarnej porzeczki, jabłka i cytryny. Smakują miłośnikom słodkości tym małym i dużym. Nie zawierają żadnych sztucznych aromatów i barwników. Wykonane z organicznej żelatyny i organicznego cukru z austriackich buraków cukrowych. Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1437 kJ/338kcal 0,2 g 0,1 g 77 g 57 g 6,1 g 0,01 g Najlepiej spożyć przed: 05.2019r.

9,90 zł
W magazynie

Żelki owocowe Kwaśny Słoń Eko Bio Bon Ekologiczne żelki owocowe Kwaśny słoń są to owocowo-kwaśne smakołyki dla wszystkich, zarówno tych dużych jak i małych. Nie posiadają sztucznych barwników i aromatów. Te małe słoniki można znaleść w smakach czereśni, mandarynki, ananasa, coli, cytryny i kiwano.Pyszne i kwaśne żelki zawierają organiczny cukier buraczany z Austrii i 100% organicznej żelatyny . Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1450 kJ/341kcal 0,0 g 0,0 g 77 g 62 g 6,4 g 0,01 g Najlepiej spożyć przed: 04.2019r.

9,90 zł
W magazynie

Żelki Jogurtowe Owoce Bio Bon Poprostu mniam mniam! Nazwa żelków mówi za siebie wszystko: połączenie jogurtu i owoców. Ekologiczne żelki jogurtowe owoce są miękkie i soczyste o smakach malin, truskawek, porzeczek, jabłka, pomarańczy i cytryny. Nie zawierający żadnych sztucznych barwników ani dodatków smakowych i wykonane są z organicznej żelatyny i ekologicznego austriackiego cukru buraczanego. Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1447 kJ/341kcal 0,3 g 0,2 g 78 g 63 g 6,1 g 0,07 g Najlepiej spożyć przed: 06.2019r.

9,90 zł
W magazynie

Żelki Jogurtowe Dinozaury Bio Bon Szczęśliwe dinozaury w postaci ekologicznych żelków owocowo jogurtowych można złowić w smakach maliny, cytryny, truskawki, porzeczki, jabłka i pomarańczy. Jest to idealne rozwiązanie dla rodziców, którzy chcą dać swoim dzieciom słodki smakołyk między posiłkami. Oprócz najlepszego jogurtu i organicznej żelatyny, żelki zawierają również ekologiczny cukier z austraiackich buraków cukrowych i są wolne od sztucznych barwników i aromatów. Uwielbiane przez dzieci. Wartości odżywcze/energetyczne w 100 g: Wartość energetyczna: Tłuszcz w tym kwasy nasycone Węglowodany w tym cukry Białko Sól 1418 kJ/334kcal 0,2 g 0,1 g 77 g 62 g 6,3 g 0,07 g Najlepiej spożyć przed: 06.2019r.

9,90 zł
W magazynie

„Spadające gwiazdki” to pierwsze na świecie organiczne, owocowe żelki o obniżonej zawartości cukru (nawet 30% cukru mniej niż w standardowych żelkach). Nie zawierają też glutenu, laktozy i żelatyny. Są za to pyszne, zdrowe i wegańskie. Nowość 2018 roku! Najlepiej spożyć przed:13.07.2019r.

9,90 zł
W magazynie

„Pocałunki lata” to pierwsze na świecie organiczne, owocowo-kokosowe żelki o obniżonej zawartości cukru (nawet 30% cukru mniej niż w standardowych żelkach). Nie zawierają  glutenu, laktozy i żelatyny. Są pyszne, zdrowe i wegańskie. Nowość 2018 roku! Najlepiej spożyć przed:24.08.2019r.

9,90 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 648 kcal/100 g Tłuszcze: 52 g, w tym tłuszcze nasycone: 32 g Węglowodany: 39 g w tym cukry: 37 g Białko: 6 g Sól: 0 g Czekolada 60% z ziołem Guayusa to dawka energii za cały dzień! Guayusa Runa ma lekko słodki smak, który w połączeniu z ciemną czekoladą daje wyjątkowy smak. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Guayusa jest rośliną występującą w Ekwadorze na prawie 98% jego powierzchni. Jest bogatym źródłem przeciwutleniaczy i kwasu chlorogenowego, przez co pomaga zachować zdrowe serce i posiada bardzo dobre właściwości odchudzające. Suszone liście mogą zawierać nawet do 5% czystej kofeiny, lecz znacząco wykracza poza zwykłe właściwości dobrze znanej nam kawy - nie można jej przedawkować tak łatwo jak kawy, a wątroba nie musi pracować na najwyższych obrotach. Nie ma tez efektu jej odstawienia. Guayusa jest czystym, naturalnym źródłem energii, daje odprężenie i jasność umysłu.   Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 600 kcal/100 g Tłuszcze: 40 g, w tym tłuszcze nasycone: 25 g Węglowodany: 50 g w tym cukry: 40 g Białko: 10 g Sól: 0 g Czekolada o smaku trawy cytrynowej otrzymała Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2012 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2012). Czekolada o orzeźwiającej kombinacji smaku trawy cytrynowej i ciemnej czekolady z kwiatową nutą. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Trawa cytrynowa jest rośliną rosnącą w lasach tropikalnych, posiada cytrynowy zapach, ma zastosowanie w kuchni jako przyprawa oraz w medycynie naturalnej jako środek moczopędny, tonizujący i pobudzający. Dobrze wpływa na trawienie i nudności, a także wykazuje działania napotne i przeciwgorączkowe. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 561 kcal/100 g Tłuszcze: 40 g, w tym tłuszcze nasycone: 20 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 50 g Białko: 10 g Sól: < 0,01 g Czekolada 60% z Figą to unikalne połączenie delikatnego, słodkiego smaku figi z ciemną czekoladą. Doskonały smak oraz walory odżywcze owocu figi sprawiają, że można rozkoszować się wyśmienitym smakiem, a tym samym dbać o zdrowie. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Figa jest najlepszym źródłem błonnika spośród wszystkich owoców suszonych, które wspomagają prace jelit. Skarbnica wapnia dla wzmocnienia kości oraz cenne właściwości potasu i magnezu pomagają obniżyć ciśnienie. Zawiera witaminy z grupy B oraz A, C, E, K. Posiada także właściwości wykrztuśne. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 11-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 563 kcal/100 g Tłuszcze: 35 g, w tym tłuszcze nasycone: 22 g Węglowodany: 55 g w tym cukry: 45 g Białko: 7 g Sól: 0,03 g Czekolada 60% z Chili to czekolada dla tych, którzy lubią pikantne smakołyki. Specjalnie dla nich Pacari stworzyło wyjątkową kombinację ciemnej czekolady z tradycyjną przyprawą z Chile. Intensywnie słodko-ostry smak czekolady zachwyca podniebienie, działa pobudzająco i rozgrzewająco. Papryka chilli posiada także właściwości lecznicze - antyrakowe, przeciwzapalne, przeciwbólowe, wspomaga układ krążenia, stymuluje prace układu pokarmowego a także podnosi odporność na przeziębienia. Ta szczególna odmiana chili pochodzi od miasta Mapuche w regionie Araucanía w Chile. Merken jest przyprawą przygotowaną z suszonych chilli. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 592 kcal/100 g Tłuszcze: 42 g, w tym tłuszcze nasycone: 21 g Węglowodany: 45 g w tym cukry: 39 g Białko: 8,6 g Sól: 0,93 g Czekolada Raw 70% z solą i kakao otrzymała Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2012 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2012). Zawartość różowej soli Inków z kawałkami kakao i przyprawami tworzą niesamowite połączenie kremu, słodyczy i soli. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

24,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 598 kcal/100 g Tłuszcze: 42 g, w tym tłuszcze nasycone: 21 g Węglowodany: 47 g w tym cukry: 40 g Białko: 8 g Sól: 0,22 g Czekolada RAW 70% z borówką z Andów to niezwykłe połączenie wyrazistego smaku kakao, cukru kokosowego i dzikiej jagody o wysokich walorach odżywczych. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari.Owoce borówki są źródłem witamin oraz makro- i mikroelementów. Zawierają witaminy z grupy A, B, C, E, PP, a także cynk, selen, miedź, magnez, żelazo, wapń oraz dużą ilość antyoksydantów. Ze względu na niską kaloryczność są idealnym produktem dietetycznym. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia.   Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 11-2019r.

24,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza w 10 g:wartość energetyczna: 598 kcal (2506kJ), tłuszcze: 42 g- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 gwęglowodany: 48 g- w tym cukry: 37 gbiałko: 7 gsól: 0,02 g   Czekolada Pacari z marakują to laureat i zdobywca brązowego medalu w America regionals of the International Chocolate Awards of 2014. Marakuja posiada nieocenione bogactwo witamin, w tym wysoką zawartość witaminy C i żelaza. Posiada cytrynowy zapach. Może osiągnąć 9 m wysokości i ma tylko 10-letnią żywotność. Z uwagi na jej cytrynowy zapach jest idealnym uzupełnieniem słodkich deserów. Najlepiej spożyć przed:11-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 593 kcal/100 g Tłuszcze: 42g, w tym tłuszcze nasycone: 22g Węglowodany: 46g w tym cukry: 39g Białko: 8,8 g Sól: 0,11 g Wyjątkowa czekolada RAW 70% z wysoką zawartością kakao, odżywczą spiruliną i dodatkiem cukru kokosowego. To jeden z najnowszych produktów Pacari w 2015 roku. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Spirulina to algi morskie bardzo cenione w starożytnych kulturach Ameryki Południowej ze względu na korzystne właściwości zdrowotne. Wysoka zawartość białka (ok. 70% w suchej masie) oraz występowanie witamin A, B, C, D, E, K, magnezu i beta-karotenu, zapobiega chorobom i jest naturalnym przeciwutleniaczem. Spirulina zawiera wysoką zawartość chlorofilu, pomaga zwiększać spalanie tkanki tłuszczowej podczas ćwiczeń, a także ma korzystne działanie przeciwalergiczne. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia.   Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 11-2019r.

24,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 582kcal/100 g Tłuszcze: 38g, w tym tłuszcze nasycone: 24g Węglowodany: 50g w tym cukry: 40 g Białko: 10 g Sól: <0,01 g Czekolada Esmeraldas pochodzi z przybrzeżnego regionu Esmeraldas w Ekwadorze. To nowe połączenie tradycyjnego smaku kakao (60%) z zapachem i smakiem miodu, bananów i kwiatów. Kremowa konsystencja nadaje jej wyjątkowy, delikatny smak i słodkiej nucie. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

16,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 597 kcal/100 g Tłuszcze: 42 g, w tym tłuszcze nasycone: 21 g Węglowodany: 46 g w tym cukry: 39 g Białko: 8,8 g Sól: 0,3 g Czekolada RAW 70% z korzeniem Maca otrzymała Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2012 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2012). Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari.Maca to najwyżej uprawiana roślina na świecie, pochodząca z Andów i rosnąca na wysokości od 3500 m n.p.m. Wielkością przypomina polską rzodkiewkę. Jej korzeń posiada wysokie właściwości odżywcze, posiada witaminy z grupy B, C, E, a także wapń, żelazo, cynk, magnes, fosfor oraz aminokwasy, jest źródłem energii oraz naturalnym afrodyzjakiem. Zmielony korzeń Maca dodany do czekolady nadaje jej unikalny smak, a przy tym jest bardzo zdrowa. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°), jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r.

24,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 570 kcal/100 g Tłuszcze: 38 g, w tym tłuszcze nasycone: 23 g Węglowodany: 50g w tym cukry: 34 g Białko: 7g Sól: 0,2 g Czekolada 60% z Kawą zdobyła Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2014 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2014). Posiada niepowtarzalny smak najlepszej ciemnej czekolady połączonej ze świeżo zmielonymi ziarnami ekwadorskiej kawy. "Café Arábigo" pochodzi z Loja, miasta położonego w górach Ekwadoru. Niesamowita mieszkanka energetyczna i wyśmienity smak. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 07-2018

16,00 zł
Brak w magazynie
Brak w magazynie Dodaj do listy życzeń

Wartość odżywcza: 549 kcal/100 g Tłuszcze: 33 g, w tym tłuszcze nasycone: 21 g Węglowodany: 56 g w tym cukry: 50 g Białko: 7.1 g Sól: 0,09 g Czekolada 60% z Solą i Ziarnami Kakao to niesamowite połączenie kremistości, słodyczy i soli. Słodko-słony smak czekoladzie Pacari nadaje różowa sól zatopiona w ciemnej czekoladzie z kawałkami kakao. Sól pobierana jest z regionu Cuzco w Peru. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 07-2018

16,00 zł
Brak w magazynie
Brak w magazynie Dodaj do listy życzeń

Wartość odżywcza: 792 kcal/100 g Tłuszcze: 76 g, w tym tłuszcze nasycone: 44 g Węglowodany: 10 g w tym cukry: 0 g Białko: 17 g Sól: 0 g Czekolada RAW 101% - Surowa czekolada to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia. Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do: 03-2019r./11-2019r.

24,00 zł
W magazynie

Wartość odżywcza: 596 kcal/100 g Tłuszcze: 44 g, w tym tłuszcze nasycone: 27 g Węglowodany: 38 g w tym cukry: 2,7 g Białko: 12 g Sód: 0,06 g Czekolada RAW 85% otrzymała Srebrny Medal Najlepszej Czekolady na Świecie w 2014 roku (The Silver of the International Chocolate Awards 2014). Łączy w sobie intensywny smak kakao z delikatnością suszonych owoców, cytrusów i palonej kawy. Dosłodzona naturalnym cukrem z kokosa. Zawiera kwasy tłuszczowe Omega, które podnoszą poziom serotoniny (hormonu szczęścia) w organizmie człowieka, posiada od 20 do 30 razy więcej antyoksydantów niż zielona herbata oraz magnez, który przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu krążenia i tkanki mięśniowej. Zasmakuj się w doskonałej kompozycji czekolad Pacari. Surowa czekolada (RAW) to najzdrowsza przekąska, posiadająca najwięcej cennych właściwości kakao, dzięki specjalnej obróbce nieprażonego ziarna kakao, rozcieranego i konszowanego na zimno (45°). Jest bogatym źródłem magnezu i fosforu, pochłania wolne rodniki, związki chemiczne zawarte w surowej czekoladzie w jeszcze większym stopniu wpływają na podniesienie poziomu serotoniny w mózgu (hormonu szczęścia), a obecny w niej flawanol zapobiega rozwojowi chorób układu krążenia.  Santiago Peralta and Carla Barboto stworzyli firmę PACARI w 2002 roku. Została zbudowana w oparciu o działalność społeczną i ekologiczną przyczyniającą się do harmonijnego rozwoju lokalnej społeczności. Do wyrobu czekolad stosowane jest kakao Arriba Nacional pochodzące w 100% z roślin występujących tylko w Ekwadorze. To kakao słynie ze swojej bogatej, pełnej smaku, owocowo-kwiatowej nuty. Słowo Pacari w regionalnym języku Quechua oznacza "Natura". Pasja do rodzimego kakao realizowana z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju pozwoliła na stworzenie wyśmienitej czekolady o unikalnym smaku i konsystencji.Głównym celem firmy jest zagwarantowanie konsumentom, że czekolada Pacari tworzona jest z najwyższej jakości surowców. Istotne jest to, że twórcy firmy angażują się w cały proces produkcji. Obejmuje on bezpośrednią współpracę z miejscowymi rolnikami, edukację, zbiory, produkcję czekolady, aż po projektowanie opakowań.Pacari w 100% współpracuje z ekologicznymi gospodarstwami rolniczymi. Gospodarstwa te posiadają certyfikaty "USDA Organic" oraz spełniają normę europejską Organic "Regulation 2092/91 of the European Union". Przechowywać w chłodnym pomieszczeniu. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są orzechy oraz mleko. Najlepiej spożyć do:03-2019r./ 11-2019r.

24,00 zł
W magazynie
Pokazuje 1 - 23 z 23 produktów

Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.