Marka konserw PESASUR zawdzięcza swoją nazwę firmie Pesca y Salazones del Suroeste S.A, która powstała w 1975r w Ayamonte, małym rybackim miasteczku na południowym zachodzie Andaluzji, przy granicy z Portugalią. Przez 32 lata firma rozszerzała swoją działalność skupiając się na trzech sektorach biznesowych: fabryce konserw rybnych, fabryce wyrobów peklowanych i na rozbudowie części magazynowej. W lipcu 2007 roku przedsiębiorstwo zainaugurował działalność nowej, nowoczesnej infrastruktury, wytyczając tym samym początek nowej drogi.

Jej największym atutem jest wykonywanie konserw w tradycyjny sposób. Selekcjonując jedynie świeże i zdrowe ryby oraz dzięki zaufaniu do zatrudnianych pracowników, specjalizujących się w swojej dziedzinie, możliwe jest uzyskanie produktu o niepodważalnej jakości. Starania firmy PESASUR zostały docenione i obecnie firma cieszy się sławą, międzynarodowym prestiżem i eksportuje swoje produkty do wielu miejsc na świecie.

Istotnym elementem potwierdzającym bardzo wysoką jakość produktów jest wykorzystywanie ekologicznej Oliwy z oliwek Extra Virgin. Ten składnik znacząco pomaga w zachowaniu wyglądu, tekstury, aromatu i smaku produktu jak również w lepszym jego przechowywaniu.

PRZEJDŹ DO PRODUKTÓW


Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.