POLITYKA PRYWATNOŚCI

§ 1 Informacje ogólne

1. Niniejsza Polityka prywatności określa zasady ochrony danych osobowych Klientów, korzystających z serwisu Sklepu Internetowego zlokalizowanego pod adresem www.FirstClassFood.pl.

2. Administratorem danych osobowych jest Sklep Internetowy FirstClassFood.pl, działający pod adresem www.FirstClassFood.pl, prowadzony jest przez FIRST CLASS FOOD Monikę Czyżewską-Wośkowską, Konopnica 90H, 21-030 Motycz, NIP: PL 712 005 41 72, REGON: 430005763 (dalej: Sklep Internetowy).

§ 2 Zabezpieczenia i ochrona danych osobowych

1. Sklep Internetowy oświadcza, że przetwarza dane osobowe Klientów zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych  (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

2. Sklep Internetowy oświadcza, że dane osobowe są przetwarzane z zachowaniem odpowiednich środków technicznych i organizacyjnych, spełniających wymagania polskiego prawa.

§ 3 Cel zbierania danych

1. Dane zbierane automatycznie służą m.in. do utrzymania sesji po zalogowaniu. Dane te nie umożliwiają identyfikacji Klienta. Za ich pomocą nie są przetwarzane lub przechowywane dane osobowe.

2. Dane Klienta mogą być wykorzystywane do przesyłania informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust.2 ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z dnia 9 września 2002 r. Nr 144 poz. 1204), w zależności od udzielenia przez Klienta zgody podczas wypełniania formularza rejestracyjnego. Informacje handlowe mogą być przesyłane na adres poczty elektronicznej lub na nr telefonu Klienta. Klient może w każdym czasie udzieloną zgodę cofnąć, w tym celu powinien skontaktować się telefonicznie pod numerem telefonu: + 48 606 561 561.

3. Klientowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania za pośrednictwem poczty elektronicznej info@firstclassfood.pl.

4. Klientowi przysługuje prawo usunięcia Konta w Sklepie Internetowym poprzez za pośrednictwem poczty elektronicznej info@firstclassfood.pl. Usunięcie Konta jest nieodwracalne.

4. W przypadku jakichkolwiek pytań lub uwag dotyczących niniejszej Polityki prywatności prosimy kontaktować się ze Sklepem Internetowym za pośrednictwem poczty elektronicznej info@firstclassfood.pl lub telefonicznie pod numerem telefonu: + 48 606 561 561 w dni powszechnie w godzinach 9.00 - 17.00.)


Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.