Sady i ogrody w których uprawiane są owoce przerabiane w przyszłości na soki, położone są w centrum dzikiej, niczym nieskażonej polskiej przyrody.Pola znajdujące się z dala od wszelkiej cywilizacji. Wśród ciszy i spokoju łąk, lasów i naturalnych polodowcowych jeziorach. Ogrody Sabinu do produkcji swoich soków używają wyłącznie jabłek ze starych, sprawdzonych już i niczym nie modyfikowanych odmian jabłoni. W tym dawno już zapomnianych a tak smakowitych odmian jabłek: kosztele, landsberskie, Cesarza Wilhelma. Soki są w 100 % naturalne i ekologiczne, poparte certyfikatami jakości ekologicznej. Produkowane z jabłek bez użycia koncentratów, dzięki temu zachowują swój naturalny smak i aromat polskiego sadu.

PRZEJDŹ DO PRODUKTÓW


Newsletter

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.